Harrie Derksen is een professioneel en gespecialiseerd uurwerkrestaurateur . Met precisie herstelt hij antieke klokken. Derksen hanteert hierbij productiewijzen die exact hetzelfde zijn als toen de klok door de meesterhand werd vervaardigd. Door puur ambachtelijk vakmanschap, jarenlange ervaring en in de beste traditie kiest Derksen de beste materialen voor de perfecte restauratie.

Biografie en CV

Harrie Derksen heeft meer dan 20 jaar ervaring in het restaureren en repareren van uurwerken. Met als specialisatie het restaureren van antieke klokken. In 1987 stuurde hij als gediplomeerd uurwerkmaker af aan de MTS-Vakschool in Schoonhoven. Jaren van ervaring volgden bij een grote juwelier in Eindhoven onder de bezielende leiding van een bekwaam uurwerkmaker. Onder het oog van de meester leerde Derksen de kneepjes van het vak vervolgens in ’s-Hertogenbosch. Hier was hij jarenlang werkzaam bij een bekende uurwerkmaker. Daarnaast runt Harrie Derksen sinds 1992 een eigen restauratie- en reparatiebedrijf in Asten.

Service

Bij restauratie ontvangt u eerst een vrijblijvende kostenopgave. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Desgewenst komen wij uw klok thuis ophalen en weer thuis terug plaatsen. Alle restauraties voeren we uit met garantie. U kunt dus altijd op ons rekenen.