Klokkenmaker Harrie Derksen is “Rijksgediplomeerd uurwerkmaker”.

In 1987 studeerde Harrie Derksen als rijksgediplomeerd uurwerkmaker af aan de prestigieuze MTS-Vakschool in Schoonhoven. Jaren van ervaring volgden. Onder het oog van een meester klokkenmaker, leerde Harrie Derksen de kneepjes van het vak . Harrie Derksen heeft nu meer dan 25 jaar ervaring in het restaureren en repareren van uurwerken. Met als specialisatie het restaureren van antieke klokken. Sinds 1992 heeft Harrie Derksen een eigen restauratie- en reparatiebedrijf in Asten. Met deze kennis en kunde ontwerpt en bouwt hij nu exclusieve gelimiteerde klokken.

Harrie Derksen is een professioneel specialist meester klokkenmaker – restaurateur. Met grote precisie herstelt hij antieke klokken. Harrie Derksen hanteert hierbij graag de overeenkomstige productiewijzen als toen de klok door de meesterhand werd vervaardigd. Door ambachtelijk vakmanschap, jarenlange ervaring en in de beste traditie, kiest Harrie Derksen de juiste materialen voor een perfecte restauratie, door archieven ondersteund.

Sinds 1 juli 2010 heeft klokkenmaker Harrie Derksen een nieuwe winkel met atelier, in het centrum van Asten. Harrie Derksen restaureert niet alleen oude en antieke klokken, maar bouwt sinds enkele jaren heel succesvol ook zeer bijzondere en speciale klokken. Zelfs custom made en unieke exemplaren zijn mogelijk. Tevens verkoopt hij ook de bijzondere ” Willem van den Berg” horloges evenals antieke- en vintagehorloges en is officieel dealer van Davosa horloges. Kom langs en/of neem contact met ons op, u bent van harte welkom om kennis te komen maken en de zaak te komen bekijken.