Horlogereparatie en verkoop

Voor horlogereparaties, zowel mechanisch als quartz kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Zowel klein als groot onderhoud wordt door ons uitstekend verzorgd.

Naast de reparatie van horloges voeren we verscheidene unieke horlogemerken, voorzien van Zwitserse mechanische uurwerken, wat een uitstekende kwaliteit garandeert, zoals “Borgward”, “Davosa”, “Willem van den Berg” en “Meistersinger”. Naast deze nieuwe horloges voeren wij natuurlijk ook Vintage horloges zoals “Omega”, “Certina”, “Tissot” enz.

Creëer uw persoonlijke horloge met Revolo.

De naam Revolo en het logo symboliseren de behoefte aan vrijheid, overwinning, vrede of gewoon plezier. Het merk is ontstaan in Amsterdam, één van de meest liberale steden ter Wereld. Revolo heeft als eigenschap om een geheel persoonlijk ontwerp van een horloge te verkrijgen.

“Revolo, Create your own watch”

Borgward

Als enige in Nederland zijn we officiële Dealer van Borgward. Deze gelimiteerde horloges zijn geïnspireerd en in samenspraak ontwikkeld met de kleinzoon van Borgward, bekend van het gelijknamige legendarische automerk.

De kwalitatief uitstekende horloges zijn ontwikkeld en worden gefabriceerd door een gerenommeerde Duitse horlogemaker, welke gevestigd is tegen de Zwitserse grens aan. De horloges worden uitgevoerd met gemodificeerde Zwitserse ETA of Valjoux uurwerken.

Davosa

Dit Zwitserse horlogemerk voert ook de Eta uurwerken als uitgangspunt. De prijs/kwaliteitsverhouding is hierbij erg gunstig ten opzichte van andere vergelijkbare horlogemerken. Ook is er in hun assortiment een quartzcollectie leverbaar.

Willem van den Berg horloges

Naast de “Harrie Derksen limited collectie” verkopen wij ook de exclusieve ”Willem van den Berg” horloges. Het zijn authentieke gelimiteerde Nederlandse horloges uit ’s-Hertogenbosch, die ook custom made voor u gemaakt kunnen worden.

“Pont de Verge Ajour” dameshorloge. Gepersonifiseerd met de initialen in de wijzerplaatversiering verweven.

Het “Rotterdam Skylinehorloge” .